Rosita Setz
 

Sta, spreek en straal

Rosita
Neem contact op

Rosita

Sinds 1996 geef ik trainingen en coaching in presentatievaardigheden in zowel de profit- als non-profit sector. Ik speel in op jouw presentatievraag/wens en weet altijd wel een creatieve invalshoek of werkvorm te vinden, waardoor het ontspannen leren spreken, ook daadwerkelijk lukt.

Anderen omschrijven me als bevlogen, kritisch, en to-the-point. Ik ben een betrokken inwoner van Culemborg, schilder, lees, zwem, zeil en een liefhebber van beeldende kunst en theater.

Bel of mail voor persoonlijk advies

Trainer
Leer presenteren

Trainer

Wat is er mooier dan jou het vertrouwen meegeven dat door een goede voorbereiding en professionele aanpak, jouw verhaal beter overkomt? Als specialist adviseer ik je, zowel inhoudelijk als met de manier waarop je presenteert. Mijn ambitie is jou op een hoog presentatieniveau te brengen.

Presenteren, spreken voor anderen is iets dat iedereen kan leren en je hebt er zeker profijt van. Op feestjes, bij vergaderingen of in het openbaar: ga staan, neem het woord en geniet!

Bekijk de trainingen, er zit vast iets voor je bij

Auteur
Lees presentatietips

Auteur

In mijn boek 'Interactief presenteren, een persoonlijke masterclass' geef ik zo praktisch mogelijk op vele presentatievragen antwoord. Een boek dat je kunt lezen in je eigen volgorde. Het boek gaat in op je persoonlijke presentatie en de interactie met je publiek, laat zien waar een goede presentatie aan voldoet en hoe je tot een aansprekend verhaal kunt komen.

Wil je een gesigneerd exemplaar, dat kan en ik schrijf er met alle plezier een opdracht of persoonlijke tekst voor je in.

Bestel het boek

Tevreden mensen

Interactief presenteren

Manon Janssen
directeur, ForFinancials
Rosita was gast in onze groep ‘Financials meet Financials’. In een workshop van twee uur ‘Cijfers presenteren, zonder jezelf weg te cijferen’ liet ze zien dat ze helemaal thuis is in thema presenteren. Met plezier, flair en power bracht ze haar boodschap over! Het werd een leerzame, nuttige en afwisselende avond en mijn netwerk van financials vond haar een inspirerend spreker (gewaardeerd met een dikke 8 door de deelnemers). Een absolute aanrader, ook voor netwerkbijeenkomsten.

interactief-presenteren-boek

Bestel boek

Dit boek geeft je adviezen en het vertrouwen om met plezier te presenteren.

TOP