Workshop


Boeiend lesgeven

Boeiend lesgeven

door / vrijdag, 20 september 2013 / Gepubliceerd inworkshops - leraren

Bij leraren, docenten verwacht je bevlogenheid. Van leerlingen, studenten hoor je weleens andere verhalen. Is de leraar te veel op zijn vakkennis gericht? En vergeet hij zijn doelgroep, die met andere zaken bezig is? Deze training zet je weer op scherp door stil te staan bij de volgende aspecten:

  • contact aangaan met je leerlingen / studenten
  • effect van non-verbale communicatie
  • hoe kom je geloofwaardig over
  • voorbereiding van de les / het college
  • structuur in je les / college.

Aanpak
Met korte oefeningen werken we in deze training van 2,5 uur (19.30 – 22.00 uur) aan het optimaliseren van je handelen voor groepen leerlingen en/of studenten.

De training ‘Boeiend lesgeven’ is zowel voor ervaren als onervaren docenten interessant. Voor de eerste groep werkt deze training, doordat de al aanwezige presentatievaardigheden worden aangescherpt. De tweede groep krijgt vooral het vertrouwen mee dat lesgeven is te leren.

Interesse?
Deze workshop wordt als een op maat workshop met collega’s aangeboden. Valt er binnen de school of het opleidingsinstituut een groep van minimaal 5 en maximaal 8 leraren / docenten samen te stellen, neem dan contact op. Ik neem dan zo snel mogelijk de specifieke wensen met jullie door om tot een optimale workshop ‘Boeiend lesgeven’ te komen.

Investering
Deze training kost € 795,00 (exc. 21% BTW en reiskosten naar locatie). Hierbij wordt mijn boek ‘Interactief presenteren’ ter waarde van € 22,50 (incl. 6% BTW) per deelnemer in rekening gebracht.
De prijs is exclusief locatiekosten en catering, omdat deze workshop meestal kan worden gegeven in een van de schoollokalen.
Bel of mail voor vragen en/of wensen op maat.

 

Volg mij

Rosita Setz

Presentatietrainer at Rosita Setz
Sinds 1996 geeft Rosita trainingen in presentatievaardigheden in zowel de profit- als non-profit sector. Als specialist adviseert zij jou, zowel inhoudelijk als met de manier waarop je presenteert. Haar ambitie is professionals op een hoog presentatieniveau te brengen.
Volg mij

Latest posts by Rosita Setz (see all)

TOP